Secana blir en del av Omegapoint

Äntligen kan vi släppa det roliga beskedet om att Secana från och med augusti 2020 ingår i Omegapointkoncernen!

Secana AB är nu ett helägt dotterbolag till Omegapoint Cyber Security AB. Omegapoint Cyber Security är ett konsultbolag med experter inom cybersäkerhet med kunder inom såväl privat som offentlig sektor. Omegapoint Cyber Security är Omegapointkoncernens stora satsning på säkerhet och framför allt cybersäkerhet.

”Samgåendet innebär en unik möjlighet att förverkliga Secanas vision. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar, och växa ännu snabbare”, säger Secanas grundare och VD Roger Holfeldt, som nu alltså går in som vice VD i Omegapoint Cyber Security AB.

Secana är fortsatt specialiserade på rådgivning, expertis och kompetensförstärkning inom risk och säkerhet, för både privat och offentlig sektor. Vi kommer att behålla vårt befintliga tjänsteutbud och våra kunder kommer även fortsättningsvis att kunna vända sig till oss för råd och stöd i frågor som rör bland annat krishantering, risk, totalförsvarsplanering, informations- och cybersäkerhet samt systematiskt säkerhetsarbete och säkerhetsskydd. Som en del av Omegapoint kommer vi framöver dessutom kunna stärka våra erbjudanden inom forskning, utbildning och övningsverksamhet.

Vi ser fram emot att växa tillsammans med Omegapointfamiljen och utvecklas vidare för att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar och tjänster!

Läs mer om Omegapoint här: https://omegapoint.se/cybersakerhet