Rekryterad: Pontus Lilliequist från Stockholms universitet

Secana fortsätter att se potentialen hos dagens studenter. Verksamhetens senaste tillskott är Pontus Lilliequist. På Stockholms universitet studerade Pontus kandidatprogrammet för affärssystem och tjänstedesign och inriktade sig mot cyber- och informationssäkerhetsfrågor. Programmet ger kunskaper inom skapande av IT-system, tjänsteorienterad arkitektur och genomgående säkerhet för modern design av informationssystem.


Pontus arbetade tidigare inom Bestseller-koncernen som säljare i Stockholmsregionen innan han påbörjade sina studier på Stockholms universitet 2014.


Pontus har även en professionell idrottsbakgrund och flera meriter inom svensk ishockey. Senast var Pontus del av Djurgårdens IF:s juniorverksamhet, där han tillsammans med laget meriterade sig med ett SM-guld och två SM-silver. Pontus är även regions- och landslagsmeriterad.


Pontus har en stor vana att arbeta i team, och beskriver sig själv som en person med goda ledaregenskaper och en ständig törst efter utmaningar, kunskap och utveckling.


Pontus började sin anställning hos oss i september och kommer att arbeta som juniorkonsult.