Karriär

Karriär

Vi är ständigt på jakt efter duktiga personer med stort driv som vill växa tillsammans med oss och våra kunder. För det mesta utlyser vi inga specifika tjänster utan tar emot spontana ansökningar från dig som tror att du skulle passa bra hos oss, och rekryterar när vi hittar rätt person. Läs mer om aktuella tjänster nedan.

Vi söker erfarna säkerhetsproffs som kan komplettera vår verksamhet

Som konsult eller rådgivare på Secana är du en del av ett team som arbetar tillsammans med att hjälpa våra kunder att utveckla sin säkerhet. Du samverkar med kollegor, kunder och andra intressenter och hjälper juniora kollegor att utvecklas i sin yrkesroll. Förmodligen har du någon del av säkerhetsområdet som du brinner särskilt mycket för och tar ansvar för att vidareutveckla detta inom ramen för tjänsteområdet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet av att arbeta självständigt likaväl som att vara en del av ett team. Du har förmodligen erfarenhet av såväl offentlig som privat verksamhet, och erfarenhet av projektledning.

Just nu är vi särskilt intresserade av dig som är specialiserad mot teknisk IT-säkerhet, säkerhetsinfrastruktur, SOC-tjänster och/eller penetrationstestning men också av dig som har erfarenhet av att göra IT-revisioner, riskanalyser och/eller informationsklassningar.

Certifieringar som är meriterande för jobbet är exempelvis CISSP, CIAO, GSEC/GPEN, CISA, CISM och ITIL.

Vi ser även att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, samt goda kunskaper i engelska.

Då vi arbetar med säkerhetsfrågor och genomför uppdrag för kunder som har mycket höga krav så genomgår alla potentiella anställda en säkerhetsprövning innan anställningsavtal tecknas.

Vad förväntar vi oss av dig?

Vi förväntar oss att du är engagerad och driven samt att du har ett stort intresse för ditt område och vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll. Vi förväntar oss att du bygger och vårdar dina kontakter med kunder och branschkollegor och på så vis skapar affärsmöjligheter för dig själv och dina kollegor. Vi förväntar oss självklart ett professionellt uppträdande mot såväl kunder som kollegor, och en vilja att hjälpa till. Vi förväntar oss dessutom att du är ansvarsfull och skötsam.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Du kommer att få arbeta tillsammans med kollegor som har mycket hög kompetens och lång erfarenhet inom respektive område. Det finns goda möjligheter att vidare utvecklas både i form av fördjupad kunskap inom ett specifikt område, men även att få arbeta med olika typer av uppdrag och därigenom få en bredare kunskapsbas.

Om du är intresserad av projektledning, projektekonomi, sälj eller marknadsföring så finns det mycket goda möjligheter att delta i detta arbete inom Secana. Om du istället vill fokusera på sakkunskap inom säkerhetsområdet så finns det goda möjligheter att delta i vårt utvecklingsarbete. Du kommer att få möjlighet att skriva artiklar och delta i olika typer av samverkan och events och utveckla ditt branschnätverk.

Vi erbjuder såklart konkurrenskraftiga löner och förmåner för all vår personal.

Är du intresserad av att bli en del av Secana? Förse oss med ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du förklarar varför du är intresserad av just oss. Ansökan, eller eventuella frågor skickas till info[at]secana.se så återkommer vi till dig så snart vi kan.

För studenter

Secana har en stark anknytning till den akademiska sfären och förstår potentialen hos dagens studenter. Vi kan erbjuda praktikplats till studenter som är i slutet av sin utbildning, vilket sedan kan leda till möjligheter att bli en del av Secana som juniorkonsult.

Om du är intresseras av Secana för en praktikplats – förse oss med ditt CV, ett personligt brev och dina högskolebetyg. För ansökan eller vidare frågor, kontakta oss på info[at]secana.se

Kontakta Oss