Karriär

Vi söker alltid efter att rekrytera personer med skarpa kunskaper. För det mesta utlyser vi inga specifika tjänster utan tar emot spontana ansökningar från dig som tror att du skulle passa bra hos oss. Ibland händer det dock att vi söker efter någon särskild - se nedan för mer information!

Erfaren inom informationssäkerhet?

Vi letar just nu efter en erfaren konsult inom informationssäkerhet som kan förstärka vårt team. Secana är ett risk managementbolag som erbjuder expertis och objektiv strategisk rådgivning inom risk- och krishantering för samhällssäkerhetsfrågor med betoning på cybersäkerhet och IT-rätt. Inom informationssäkerhet och cybersäkerhet arbetar Secana med att förbättra möjligheten för våra kunder att möta en allt snabbare digital utveckling där säkerhet inte alltid prioriteras, men ändå måste inkluderas och utvecklas.

Vi tror att vi söker dig som har relativt lång erfarenhet inom informationssäkerhet och/eller IT-säkerhet. Du har jobbat med detta i minst tre år, men sannolikt längre än så. Du är trygg i din säkerhetskompetens och du vill använda den för att genomföra intressanta uppdrag hos kunder och samtidigt medverka till positiv förändring och medvetenhet hos din uppdragsgivare. Du förmedlar gärna kunskap och du brinner för ditt valda området inom säkerhet. Du är en teamspelare som också har förmågan att arbeta individuellt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och prioriterar säkerhet och sekretessmedvetande, känsla för kvalitet, affärsmässighet, social förmåga samt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du har sannolikt:

  • Akademisk utbildning inom IT-området, eller motsvarande kompetens genom att ha arbetat praktiskt med IT-säkerhet och informationssäkerhet.
  • God teknisk förståelse för IT-miljöer, IT-infrastruktur och IT-säkerhetslösningar.
  • Erfarenhet av att genomföra, stödja och styra uppdrag och projekt inom informationssäkerhetsområdet.
  • Erfarenhet av ledningssystem för informationssäkerhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Offentlig sektor och/eller samhällsviktig verksamhet.
  • Regulatorisk säkerhet (t.ex. GDPR, NIS).
  • Standarder (t.ex. ITIL, ISO-2700x, Common Criteria, COBIT).
  • Övningsverksamhet med inriktning på informationssäkerhet, gärna som del i spelledning.
  • Projektledning.

Om du har relevanta certifieringar inom säkerhetsområdet (t.ex. CISSP, CISA, CISM, CIAO) så är det meriterande.

Då våra kunder till stor utsträckning är svenska organisationer så måste du tala bra svenska.

Du blir en del i ett kompetent, spännande och blandat team som arbetar med intressanta uppdrag, ofta inom det offentliga Sverige och i samhällsviktig verksamhet. Du har stora möjligheter att själv vara med och påverka din roll och vilka uppdrag som ska genomföras.

Om du har frågor gällande tjänsten så får du gärna höra av dig till:

Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till info@secana.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kommer att tillsättas när vi hittar rätt kandidat. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

För den här rekryteringen har Secana valt kanaler, varför vi undanber oss kontakt från rekryterings- och annonseringsbolag.

Studenter och nyexaminerade

Secana har en stark anknytning till den akademiska sfären och förstår potentialen hos dagens studenter. Vi kan erbjuda studenter praktikplatser under höstterminen, men även möjligheten att bli en del av Secana som juniorkonsult.
Om du är intresserad av Secana för en praktikplats eller tjänst som juniorkonsult, förse oss med ditt CV, ett personligt brev och dina högskolebetyg.


För ansökan eller vidare frågor, kontakta:
info@secana.se