Är du vår nästa kollega?

Secana är ett risk managementbolag som erbjuder expertis och objektiv strategisk rådgivning inom risk- och krishantering för samhällssäkerhetsfrågor med betoning på cybersäkerhet och IT-rätt. Inom informationssäkerhet och cybersäkerhet arbetar Secana med att förbättra möjligheten får våra kunder att möta en allt snabbare digital utveckling där säkerhet inte alltid prioriteras, men ändå måste inkluderas och utvecklas.

Vi vill nu förstärka vårt team och letar efter en person som har relativt lång erfarenhet inom informationssäkerhet och/eller IT-säkerhet. Vi tror att du har jobbat med detta i minst tre år, men sannolikt längre än så. Du är trygg i din säkerhetskompetens och du vill använda den för att genomföra intressanta uppdrag hos kunder och samtidigt medverka till positiv förändring och medvetenhet hos din uppdragsgivare. Du förmedlar gärna kunskap och du brinner för ditt valda område inom säkerhet, du är en teamspelare som också har förmågan att arbeta individuellt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och prioriterar säkerhets- och sekretessmedvetande, känsla för kvalitet, affärsmässighet, social förmåga samt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du har sannolikt:

  • Akademisk utbildning inom IT-området, eller motsvarande kompetens genom att ha arbetat praktiskt med IT-säkerhet och informationssäkerhet.
  • God teknisk förståelse för IT-miljöer, IT-infrastruktur och IT-säkerhetslösningar.
  • Erfarenhet av att genomföra, stödja och styra uppdrag och projekt inom informationssäkerhetsområdet.
  • Erfarenhet av ledningssystem för informationssäkerhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Offentlig sektor och/eller samhällsviktig verksamhet.
  • Regulatorisk säkerhet (t.ex. GDPR, NIS).
  • Standarder (t.ex. ITIL, ISO-2700x, Common Criteria, COBIT).
  • Övningsverksamhet med inriktning på informationssäkerhet, gärna som del i spelledning.
  • Hantering och utredning av incidenter inom säkerhetsområdet.
  • Projektledning.

Om du har relevanta certifieringar inom säkerhetsområdet (t.ex. CISSP, CISA, CISM, CIAO) så är det meriterande.

Då våra kunder till stor utsträckning är svenska organisationer så måste du tala bra svenska.

Du blir en del i ett kompetent, spännande och blandat team som arbetar med intressanta uppdrag, ofta inom det offentliga Sverige och i samhällsviktig verksamhet. Du har stora möjligheter att själv vara med och påverka din roll och vilka uppdrag som ska genomföras.

Om du har frågor gällande tjänsten, tveka inte att höra av dig till Ammi Lovén (ammi.loven@secana.se, 073-423 69 49) eller till Roger Holfeldt (roger.holfeldt@secana.se, 076-637 61 03). Skicka din ansökan med ett CV och ett personligt brev till info@secana.se. Vi hanterar ansökningar löpande och kommer att tillsätta tjänsten när vi hittar rätt kandidat. Vi ser fram emot att höra från dig - välkommen med din ansökan!

För den här annonsen har Secana valt kanaler, varför vi undanber oss kontakt från rekryterings- och annonseringsbolag.